Kérjük válassz milyen tartalmakat szeretnél látni!

Az első Smilezor® konzultáció

Az Elso Smilezor Konzultacio

Az első láthatatlan fogszabályozós konzultáció a Smilezor®-nál.

Mire számítsak?

Az emberek nagyrésze tart a fogorvosoktól, és egyáltalán az egész fogászati rendelői légkörtől. Akikre ez vonatkozik azok számára megnyugtató hír lehet, hogy az első konzultáción nem kell tartani semmitől, egyébként szerencsére ez az egész kezelésre is igaz.

Az első konzultáció arra szolgál, hogy a kezelőorvos felmérje a fogak helyzetét, állapotát, illetve eldöntse, hogy szükséges-e bármilyen megelőző kezelést végrehajtani. A leggyakrabban felmerülő ilyen kezelés a fogkőszedés, amit érdemes a fogszabályozás elött végrehajtani. Továbbá az első konzultáció fontos eleme a tájékoztatás, a fogorvos elmond minden tudnivalót a láthatatlan fogszabályozással, és a Te eseteddel kapcsolatosan, mint például a kezelés menete, a várható végeredmény és a becsült kezelési idő (hiszen teljes pontossággal csak a digitális tervezést követően tudja megmondani).

Amennyiben az orvos mindent rendben talált, és úgy ítéli meg, hogy a Smilezor® láthatatlan fogszabályozás megfelelő választás az esetedben, készül egy fájdalommentes lenyomatvétel, ami nagyjából öt percet vesz igénybe. Ez történhet az első konzultáció alkalmával is, illetve a későbbiekben is sor kerülhet rá, de a legfontosabb az, hogy amennyiben bizonytalan vagy a lenyomatvételkor nem kell elkötelezned magad. A végső döntést, hogy bele vágsz-e a Smilezor® láthatatlan fogszabályozó kezelésbe, vagy sem elég csak a tervek megtekintése után meghoznod, amikor már láthat a tervezett végeredményt, és kezelésidőt.ű

Ezeknek tudatában, bátran ajánljuk neked, az ingyenes konzultációt hiszen semmit sem veszthetsz vele.

CTA pin

Válaszd a hozzád legközelebbi rendelőt!

És tedd meg az első lépést a szebb mosoly ösvényén!
Térképes Kereső