Kiegészítő szolgáltatások

Szeretnéd, hogy a fogszabályozás ne csak láthatatlan, de gyors is legyen? Vagy az eltávolított fog helye az, ami zavar? Esetleg az elért eredmény az, amire vigyázni szeretnél az aktív fogszabályozási időszak után? Megoldásainknak és kiegészítő szolgáltatásainknak köszönhetően az első vizsgálattól a végleges boldog mosolyodig veled vagyunk!

Orthopulse

OrthoPulse®

Kevesebb idő, kevesebb diszkomfort…
A Smilezor fogszabályozóval történő fogszabályozás időtartamát akár 50%-kal csökkentheti az OrthoPulse® használata.

Az OrthoPulse® az egyetlen eszköz, melyet az FDA hagyott jóvá, az OrthoPulse® 2.0 alacsony intezítású infravörös fényt használ, mely hatékonyan csökkenti a kezelési időt.
Általában 50%-al rövidebb kezelési idő.

Klinikailag igazolt hatékonyság.

Az infravörös spektrum (NIR) fény elősegíti a sejtek anyagcseréjét, a csontok átalakulását, valamint a fájdalom és a gyulladás csökkentését.

Fogpotlas

Ideiglenes fogpótlás

Extrakciós esetekben, vagy hiányzó fogak esetén a fogakat pótolni tudjuk a sínekben, ezáltal nem csökken az önbizalmad.
Mikor lehet erre szükség?

Abban az esetben, ha a fogszabályozás érdekében fogat kell eltávolítani, és szeretnéd, ha ez nem látszódna mások számára, ameddig a rés be nem zárul, vagy a fog végleges pótlása meg nem valósul.

Hiányzó fogak esetén, amikor a fogszabályozás egyik célja a rések megszűntetése. Ilyenkor a rés zárása alatt a hiányzó fog pótlása ideiglenes megoldást nyújt.

4.000 Ft / sín

Retencio

Retenció

A fogszabályozás végeztével a fogak helyben tartása épp oly fontos, mint maga a fogszabályozás. Kétfajta készüléket gyártunk, melynek a kiválasztása a kezelőorvos és a páciens igényei, illetve az eset alapján történik.

Kivehető éjszakai retenciós sín:
Átlátszó 1mm vastag orvosi műanyag sín. Előnye, hogy kivehető és ennek köszönhetően a pácienst nem korlátozza a fogak tisztításában, továbbá az összes fogat képes a helyén tartani. Hátránya a kivehetősége, mivel így gyakran elmarad a hordása.
25.000 Ft / fogív

Ragasztott fix retainer:
Fogtechnikus által hajlított retainer, melynek egyszerű pozícionálását egy akril blokk teszi lehetővé. Előnye, hogy rögzített, így a hordása biztosított. Hátránya, hogy a fogak tisztítását akadályozza.
40.000 Ft / fogív

Kombinálva két készülék:
50.000 Ft / fogív

Megoldható esetek

Torlodott Fogak

Torlódott fogak

A torlódásról akkor beszélünk, amikor nincs elég hely a fogaknak, így azok nem férnek el a fogíven belül. Kialakulhat a fogak, és az állkapocs mérete miatt, illetve a bölcsességfogak rendellenes irányú növekedése okán. A torlódott fogazat nem csak esztétikai problémákat okoz, hanem emiatt fogínygyulladás, fogszuvasodás, fogkő alakul ki.

Nyitott Harapas

Nyitott harapás

A fogsor összezárásakor a fogak nem megfelelően érintkeznek, a felső metszőfogak nem fedik az alsó metszőfogakat, így rés alakul ki köztük. Kialakulhat nyitott harapás az oldalsó fogaknál is. A nyitott harapás akadályozhatja a pácienseket a megfelelő rágásban, és beszédben is.

Melyharapas

Mélyharapás

Mélyharapásnál a felső metszőfogak a kelleténél jobban fedik az alsó metszőfogakat. Az alsó metszőfogak élei gyakran hozzáérnek a szájpadláshoz, ami íny visszahúzódáshoz, és irritációhoz vezethet. A lakosság 70% – nak valamilyen fokú mélyharapása van.

Reses Fogazat

Réses fogazat

A fogak torlódásának az ellenkezője, túl sok hely van az egyes fogak között. Kialakulhat a fogak, és az állkapocs méreteiből adódóan, illetve hiányzó fogak miatt is. A réses fogazat következtében kialakulhat beszédhiba is.

Tulharapas

Túlharapás

A felső fogsor fokozottan előrébb áll az alsóhoz képest. Kialakulhat örökletesen is, de a gyermekkori rossz szokások is okozhatják, mint pl.: ujjszopás, vagy nyelvlökéses nyelés.

Kereszharapas

Keresztharapás

A keresztharapásnál az alsó fogak a felsők elé harapnak, kiterjedhet az egész fogsorra is, de kialakulhat csak egy-egy fog esetében is.

eredmények

Smilezor 13
Bettina beszámoló

Fogszabályozásom végére érve szeretném megköszönni az átlátszó fogszabályozó készüléket. Nagyon tetszett benne, hogy nem látszik, teljesen átlátszó az egész, így nem is vették észre, hogy rajtam van. Tényleg esztétikus, úgy sikerült helyre hozni a fogaimat rövid idő alatt, hogy a környezetem nem is vette észre. Végre tudok mosolyogni és nem zavar, hogy látszanak a fogaim, szóval csak ajánlani tudom mindenkinek, aki nem szeret mosolyogni a fogai miatt. Illetve nagyon segítőkész csapatról van szó, türelmesek mindig. A végeredmény pedig csodálatos lett.”

Bettina

Smilezor 3
Molnár Evelin beszámoló

Már most nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, nagyon boldog vagyok, hogy belevágtam a Smilezor® láthatatlan fogszabályozó viselésébe. Sokkal magabiztosabban mosolygok és ezt teljesen fájdalommentesen értem el. Ha fogszabályozáson gondolkodtok, bátran tudom Nektek ajánlani a Smilezor®-t.

Molnár Evelin

Smilezor 14
Tamás beszámoló

Gyerekkorom óta szerettem volna fogszabályzót mert nagyon zavart, hogy nem úgy álltak a fogaim ahogyan szerettem volna majd rátaláltam a Smilezor láthatatlan fogszabályzóra. Elmentem a felmérésre és egyből meggyőztek. Nagyon profi, segítőkész és kedves csapat! Semmi rejtett költség nem volt minden úgy volt ahogy a honlapon is leírtak. Nagyon szeretem viselni, mert senki nem látja, hogy van rajtam és mégis sokan megdicsérik a fogaim, hogy mennyit változott és én is imádom az új mosolyom!!! Nagyon örülök, hogy rátaláltam a csapatra nagyon hálás vagyok Köszönöm!!

Tamás

Smilezor 18
Noémi beszámoló

Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy gyorsan egy nagyon szép fogsort varázsoltatok nekem!! A lehető legjobb választás volt a Smilzor fogszabályzó sínek használata ahhoz, hogy láthatatlanul, rövid idő alatt, egy tökéletes mosoly / fogsor büszke tulajdonosa legyek!! Nem mellesleg úgy, hogy fix, rejtett költségek nélkül, verhetetlen áron fogszabályoztattam! Minden egyes sín után látványos volt a változás! Abszolút elviselhető, nem zavaró, kényelmes a sínek viselése!

Noémi

Smilezor 5
András beszámoló

Először is összességében, ami számomra a legjobban tetszett az az, hogy mennyire keveset kellett az orvoshoz mennem (igazából csak a felső fogsor rögzítésénél volt egyedül egy felesleges korom, mert a második körben mégis csak a drótos verzióval lett rögzítve es nem az éjszakai fogszabályozóval). Nekem a munka miatt, meg hogy ennyit ingázom az jelentősen meg bonyolította volna az életemet, ha havonta kellett volna fogorvoshoz járnom. A második szempont az az, hogy kivehető, persze az új sínekkel az első 2-3 nap mindig kicsit kellemetlen volt, de hamar rájöttem, hogy étkezés után minél hamarabb vissza kell rakni a sint, mert minél többet hagyok ki annál nehezebb az újabb behelyezés. Számomra a harmadik szempont a láthatatlansága volt, sosem volt kellemetlen es sokszor meg akkor sem vették észre amikor még mondtam is, hogy fogszabályzóm van. +1 hogy mivel teljesen fedi a fogakat igy sosem tapasztaltam az összekoccanásos fájdalmakat, amiket hallottam azoktól, akiknek a klasszikus ragasztott fogszabályozója van.

András

Smilezor 11
Sarolta beszámoló

Kislánykori képeimet nézegetve tűnt fel, hogy az első fogaim egyre jobban előreállnak. Azután telt az idő, és hol jobban, hol kevésbé zavart. Az interneten találtam erre a fogszabályozási módszerre, s bár voltak kétségeim, de belefogtam. Meg kellett szoknom, hogy nem bárhol, és bármikor ehetek, hogy a higiéniára nagyon kell figyelnem, és bizony nincs popcornozás a moziban… Viszont látványosan alakult a fogsorom, plusz sokan nem is vették észre a fogszabályozót, hisz tényleg láthatatlan. Örülök hogy nem halogattam, nagyon megérte a kellemetlenségeket elviselni. 2021 júliusában kezdtem, és 2022 januárjában már gyönyörű mosollyal táncolhattam a szalagavató bálomon.

Sarolta

Smilezor 10
Nikolett beszámoló

Már régóta szerettem volna a fogaimat helyre tetetni, de nagyon félek a fogászattól. Mindig is rettegtem a gondolattól, hogy két hetente járjak fogászatra a fogszabályzó állítása miatt. Szerencsére egyik ismerősöm ajánlotta ezt a láthatatlan fogszabályozást. Nagyon gördülékenyen történt minden. Összesen 15 db sínt kaptam amit 2hetente kellett cserélnem otthon saját magamnak (amit bevallom őszintén imádtam, hogy nem kell orvoshoz rohangálni) annyira praktikus. A kezelés összesen 9 hónapig tartott. Kicsi csúszással, mert néha annyira fájt ahogy húzza össze a fogaim, hogy muszáj voltam több órát pihentetni és kivenni a fogszabit. A sín cseréknél az első két-három nap kényelmetlen, szorító érzéssel járt, sokszor fájt is nagyon. De szerintem a hétről hétre változó eredmény magáért beszél, és el tudja feledtetni a fájdalmat. A sínek tisztítása sem járt különösebben nagy gonddal, amikor megmostam a fogam azt is gyorsan a fogkefével megtisztítottam. A csomag amit kaptam tartalmazott egy cuki sín tartót ,egy Mini fogkefét is úgyhogy ha úton voltam sem okozott problémát az éves utáni fogmosási rutin. Összességében teljesen elégedett vagyok mind az eredménnyel mind a gördülékeny ügyintézéssel. Aki fogszabályozáson gondolkodik, de nem szeretne két hetente orvoshoz járni és évekig fogszabit hordani annak szívből ajánlom a láthatatlan fogszabályozást.

Nikolett

Smilezor 9
Molnár Nikolett beszámoló

Régóta terveztem, hogy belevágok a fogszabályozásba, de mindig halogattam, mert elriasztott a gondolat, hogy valami fémszerkezet legyen a számban. Továbbá a munkám miatt (színész) kizárólag olyan megoldás jöhetett szóba, ami diszkrét, tulajdonképpen láthatatlan, kivehető, és ami nem akadályozza a beszédemet. A Smilezor a legjobb választás, mert minden számomra lényeges szempontnak megfelel. Kényelmes, 2-3 nap után teljesen megszoktam, és már 6 hét után is látványos eredménye van. A cég munkatársai nagyon kedvesek és segítőkészek! Maximálisan elégedett vagyok mindennel, ezért szívesen és bátran ajánlom a Smilezort mindenkinek, akinek szüksége van fogszabályozásra. 🙂

Molnár Nikolett

Szigligeti Színház

Celunk

A fogszabályozás költségei

A Smilezor láthatatlan fogszabályozás más fogszabályozó rendszereknél költséghatékonyabb. Ez a Smilezornál használt innovatív technológiáknak köszönhető, valamint annak, hogy a gyártó az orvospartnerek közreműködésével közvetlenül a páciensek számára értékesíti a kezeléseket. Ennek köszönhetően elérhető áron biztosítjuk a fogszabályozókat, szakértelem, és magas minőség megtartása mellett.

Van, amire még keresed a választ?

Milyen kezelések előzhetik meg a fogszabályozást?

A fogszabályozást megelőzőn mindig szükséges röntgenfelvételeket készíteni. A tervezéstől és az esettől függően szükség lehet IPR reszelésre és attachmentek ragasztására is.

Mennyi ideig tart a kezelés?

Esetenként változik a kezelés hossza melyet, csak a tervezés után tudunk pontosan meghatározni. A kezelések a legtöbb esetben 4-10 hónaposak.

Mi garantálja, hogy a kezelés után nem rendeződnek vissza a fogaim?

A helyben tartó készülékek azt a célt szolgálják, hogy a fogszabályozás után a fogak be tudjanak annyira csontosodni, hogy később már ne tudjanak elmozdulni a helyükről. Többfajta készülékkel is meg tudjuk akadályozni, hogy újra fogszabályozóra legyen szükséged, a Smilezornál elérhető kivehető éjszakai verzió és beragasztott ív is. Ezt már az első konzultáción is kihangsúlyozzuk, és ezért is szeretnénk veled találkozni a kezelés végén. Az, hogy neked milyen helyben tartó szükséges és azt meddig kell hordanod, a kezelés hosszán, és a személyes döntéseden is múlik.

Mire való az Orthopulse készülék, és hogyan tudom megvásárolni?

OrthoPulse® 2.0 alacsony intezítású infravörös fényt használ, amely hatékonyan gyorsítja a fogszabályozás során végbemenő csontátépülést, és a kezelési időt. A készülék segítségével akár 50% – al csökkenthető a fogszabályozás időtartama, ami a gyakorlatban azt jelentik, hogy 14 napos síncseréket akár 6-7 napra is lehet csökkenteni. A készülék segítségével a fogak mozgatása is kíméletesebben történik. Azoknak ajánljuk, akik szeretnék egy professzionális készülék segítségével meggyorsítani a kezelésüket.
Amennyiben az OrthoPulse® készülék szeretnéd használni a kezelésed során, vagy bővebb tájékoztatást szeretnél kapni a készülékről, akkor azt központi ügyfélszolgálatunk, vagy a kezelőorvosodnál tudod megtenni.

Mikor lehet szükség a sínbe épített ideiglenes fogpótlásra?

Amennyiben a kezelés folyamán eltávolításra kerül egy, vagy több fog, továbbá akkor ha van hiányzó fogad melyet szeretnél pótolni a fogszabályozás idejére. Ez segíthet abban, hogy a fogszabályozás ideje alatt a fog hiányból adódó hézag mások számára ne legyen látható, így töretlen önbizalommal és komfortal viselheted a fogszabályozódat.

Faq