Miért csináljuk?

A Smilezor® láthatatlan fogszabályozás azért jött létre, hogy egy új szemléletet hozzon a fogászatba, és azon belül a fogszabályozásban. Célunk és küldetésünk az, hogy a páciensek az ország bármely pontján is éljenek, egy egységes rendszerben azonos áron, minőségben és szolgáltatás keretein belül kapjanak komplex láthatatlan fogszabályozó kezelést.

A Mi Utunk

A mi utunk

Láthatatlan fogszabályozók gyártásával immáron közel 10 éve foglalkozunk, azonban a Smilezor márkát 2018-ban hoztuk létre, amikor egy teljesen új szemlélet szerint kezdtünk gondolkodni a fogszabályozásról. Hiszünk benne, hogy a magas minőség, a csúcstechnológia, valamint a szakértelem a fogászat területén nem érdem, hanem alap kritérium.

Ezt figyelembe véve szerettünk volna a fogszabályozók gyártásán túl többet nyújtani pácienseink és partner orvosaink számára. A mai napig úgy gondoljuk, hogy a fogszabályozók tervezésén és gyártásán kívül nagyobb szerepet kell vállalnunk, ha meg szeretnénk győződni a kiváló minőségű kezelésekről és lenyűgöző végeredményekről. Együtt kell haladnunk a fogszabályozás útján pácienseinkkel úgy, hogy minden igényüket kielégítsük. Ehhez komplex szolgáltatásra van szükség, amit Magyarországon a Smilezor egyedülálló módon kínál páciensei számára.

Celunk

Célunk

Legfőbb célunk és kötelességünk az, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a fogszabályozó készülékeinket és annak eredményeként a tökéletes mosolyt, így a vágyakból valóság születhessen. Hiszen tudjuk, hogy a rendezett, egészséges fogak és a megnyerő mosoly képes falakat ledönteni az élet számos területén, és olyan önbizalommal vértezi fel viselőjét, amit más nem képes megadni.

Éppen ezért részletfizetési lehetőségeinknek, valamint számolható rejtett költségektől mentes, átlátható fix csomagárainknak köszönhetően most már nem állhat semmi a tökéletes mosoly útjába.

Paciens Kozpontu Rendszer

páciens központú rendszer

Mi a Smilezornál nem csupán egy fogszabályozó készüléket szerettünk volna megalkotni, hanem egy olyan páciens központú rendszert, mely ennél jóval többet kínál. Tisztában vagyunk azzal, hogy a fogszabályozás olykor egy hosszadalmas és akadályokkal teli út, ha nincs mellettünk egy segítő társ. Ezért rendszerünk megalkotásakor tudtuk, hogy erre megoldást kell nyújtanunk, és a Smilezornak kell lennie a segítő partnernek, hiszen meggyőződésünk, hogy sok esetben ez jelenti a sikeres fogszabályozás kulcsát és ez hiányzik más fogszabályozó rendszerekből.

A Smilezornál dolgozó szakemberek elkötelezettsége és kitartó munkája, valamint a rendszer tulajdonságai lehetővé teszik azt, hogy a kezelés során bármikor segítséggel és tanáccsal lássa el a hozzánk forduló pácienseket. Ennek a folyamatos támogatásnak köszönhetően a motiváció és a lelkesedés kitart a kezelés végéig, és eredményként egy egészséges szabályos mosoly születik.

Vizionk

Víziónk

Fontosnak tartjuk, hogy a sínes fogszabályozás némileg más környezetbe és köntösbe bújva kitűnjön a fogászat egyéb ágazatai közül, hiszen itt egy olyan termékről/kezelésről van szó, melynek viselését nem feltétlenül a kényszer szülte, hanem választható és végeredményeként egészséges és tökéletes mosoly születik, mely képes megváltoztatni a páciens életét.

Gondolataink és céljaink létjogosultságát mi sem igazolja jobban, mint a több ezer elégedett páciens és az ő tökéletes mosolyuk. Ők motiválnak minket és miattuk törekszünk nap mint nap, hogy termékünket és szolgáltatásainkat a jövőben is folyamatosan tökéletesítsük.

Csapatunk

Gere Andras

Gere András

Ügyvezető

Feladatom a cég irányítása, és a terjeszkedést érintő stratégiai döntések meghozatala. Aktív szerepet vállalok az értékesítési feladatok meghatározásában, és az árképzésben. Hozzám tartoznak a céget érintő jogi kérdések koordinálása, továbbá a rendszerrel kapcsolatos újítások bevezetése.

Gere Balint

Gere Bálint

Ügyvezető

Feladatom a cég irányítása, és a gyártást érintő döntések meghozatala. Hozzám tartozik az új gyártási technológiák felkutatása, és az ahhoz tartozó eszközbeszerzések. A 3D nyomtatás és a gyártási folyamatok hatékonyságának növelésén is dolgozom.

Gere Dregelyvari Tamara

Gere-Drégelyvári Tamara

Operatív vezető

Koordinálom a marketing tevékenységeket, valamint felelős vagyok a pénzügyi források hatékony felhasználásáért. A céges rendezvények, kitelepülések és kampányok lebonyolításért felelek.

Garamvolgyi Farago Szilvia

Garamvölgyi-Faragó Szilvia

Területi képviselő

Felkeresem a leendő partner orvosokat Magyarországon és Romániában. Segítem az orvosok munkáját, hogy minél gördülékenyebben tegyék magukévá az aligner technológia adta lehetőségeket. A Smilezor edukációs program megálmodója vagyok.

Radovits Adam

Radovits Ádám

Területi képviselő

Munkáim közé tartozik az újonnan csatlakozó partner orvosok beintegrálása a Smilezor rendszerbe, valamint aktívan közreműködök a meglévő partnerekkel való kapcsolattartásban, segítésükben. Piackutatást és a rendszer értékesítését is végzem Magyarországon és külföldön, illetve közvetítem a rendszerrel kapcsolatos fejlesztéseket.

Szekely Anna

Székely Anna

Digitális tervezés szakmai vezetője

Felügyelem a digitális tervezési folyamatokat, valamint elsődleges kapcsolattartó vagyok szakmai kérdésekben. Elősegítem a laborban dolgozó fogtechnikusok szakmai fejlődését és edukálását.

Kovacs Nikolett

Kovács Nikolett

Ügyfélkapcsolati referens

A páciensekkel való mindennemű kapcsolattartásért felelek, valamint hozzám tartozik a partner orvosokkal való egyeztetés a páciensek eseteivel, és az ügyfélirányitással kapcsolatos kérdésekben.

Drozdik Boglarka

Drozdik Boglárka

Ügyfélkapcsolati munkatárs

A páciensekkel tartom a kapcsolatot, illetve egyeztetek az orvosokkal. Munkáim közé tartozik továbbá a fogtechnikai laborban elkészült munkák elküldésének koordinálása.

eredmények

Smilezor 13
Bettina beszámoló

Fogszabályozásom végére érve szeretném megköszönni az átlátszó fogszabályozó készüléket. Nagyon tetszett benne, hogy nem látszik, teljesen átlátszó az egész, így nem is vették észre, hogy rajtam van. Tényleg esztétikus, úgy sikerült helyre hozni a fogaimat rövid idő alatt, hogy a környezetem nem is vette észre. Végre tudok mosolyogni és nem zavar, hogy látszanak a fogaim, szóval csak ajánlani tudom mindenkinek, aki nem szeret mosolyogni a fogai miatt. Illetve nagyon segítőkész csapatról van szó, türelmesek mindig. A végeredmény pedig csodálatos lett.”

Bettina

Smilezor 3
Molnár Evelin beszámoló

Már most nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, nagyon boldog vagyok, hogy belevágtam a Smilezor® láthatatlan fogszabályozó viselésébe. Sokkal magabiztosabban mosolygok és ezt teljesen fájdalommentesen értem el. Ha fogszabályozáson gondolkodtok, bátran tudom Nektek ajánlani a Smilezor®-t.

Molnár Evelin

Smilezor 14
Tamás beszámoló

Gyerekkorom óta szerettem volna fogszabályzót mert nagyon zavart, hogy nem úgy álltak a fogaim ahogyan szerettem volna majd rátaláltam a Smilezor láthatatlan fogszabályzóra. Elmentem a felmérésre és egyből meggyőztek. Nagyon profi, segítőkész és kedves csapat! Semmi rejtett költség nem volt minden úgy volt ahogy a honlapon is leírtak. Nagyon szeretem viselni, mert senki nem látja, hogy van rajtam és mégis sokan megdicsérik a fogaim, hogy mennyit változott és én is imádom az új mosolyom!!! Nagyon örülök, hogy rátaláltam a csapatra nagyon hálás vagyok Köszönöm!!

Tamás

Smilezor 18
Noémi beszámoló

Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy gyorsan egy nagyon szép fogsort varázsoltatok nekem!! A lehető legjobb választás volt a Smilzor fogszabályzó sínek használata ahhoz, hogy láthatatlanul, rövid idő alatt, egy tökéletes mosoly / fogsor büszke tulajdonosa legyek!! Nem mellesleg úgy, hogy fix, rejtett költségek nélkül, verhetetlen áron fogszabályoztattam! Minden egyes sín után látványos volt a változás! Abszolút elviselhető, nem zavaró, kényelmes a sínek viselése!

Noémi

Smilezor 5
András beszámoló

Először is összességében, ami számomra a legjobban tetszett az az, hogy mennyire keveset kellett az orvoshoz mennem (igazából csak a felső fogsor rögzítésénél volt egyedül egy felesleges korom, mert a második körben mégis csak a drótos verzióval lett rögzítve es nem az éjszakai fogszabályozóval). Nekem a munka miatt, meg hogy ennyit ingázom az jelentősen meg bonyolította volna az életemet, ha havonta kellett volna fogorvoshoz járnom. A második szempont az az, hogy kivehető, persze az új sínekkel az első 2-3 nap mindig kicsit kellemetlen volt, de hamar rájöttem, hogy étkezés után minél hamarabb vissza kell rakni a sint, mert minél többet hagyok ki annál nehezebb az újabb behelyezés. Számomra a harmadik szempont a láthatatlansága volt, sosem volt kellemetlen es sokszor meg akkor sem vették észre amikor még mondtam is, hogy fogszabályzóm van. +1 hogy mivel teljesen fedi a fogakat igy sosem tapasztaltam az összekoccanásos fájdalmakat, amiket hallottam azoktól, akiknek a klasszikus ragasztott fogszabályozója van.

András

Smilezor 11
Sarolta beszámoló

Kislánykori képeimet nézegetve tűnt fel, hogy az első fogaim egyre jobban előreállnak. Azután telt az idő, és hol jobban, hol kevésbé zavart. Az interneten találtam erre a fogszabályozási módszerre, s bár voltak kétségeim, de belefogtam. Meg kellett szoknom, hogy nem bárhol, és bármikor ehetek, hogy a higiéniára nagyon kell figyelnem, és bizony nincs popcornozás a moziban… Viszont látványosan alakult a fogsorom, plusz sokan nem is vették észre a fogszabályozót, hisz tényleg láthatatlan. Örülök hogy nem halogattam, nagyon megérte a kellemetlenségeket elviselni. 2021 júliusában kezdtem, és 2022 januárjában már gyönyörű mosollyal táncolhattam a szalagavató bálomon.

Sarolta

Smilezor 10
Nikolett beszámoló

Már régóta szerettem volna a fogaimat helyre tetetni, de nagyon félek a fogászattól. Mindig is rettegtem a gondolattól, hogy két hetente járjak fogászatra a fogszabályzó állítása miatt. Szerencsére egyik ismerősöm ajánlotta ezt a láthatatlan fogszabályozást. Nagyon gördülékenyen történt minden. Összesen 15 db sínt kaptam amit 2hetente kellett cserélnem otthon saját magamnak (amit bevallom őszintén imádtam, hogy nem kell orvoshoz rohangálni) annyira praktikus. A kezelés összesen 9 hónapig tartott. Kicsi csúszással, mert néha annyira fájt ahogy húzza össze a fogaim, hogy muszáj voltam több órát pihentetni és kivenni a fogszabit. A sín cseréknél az első két-három nap kényelmetlen, szorító érzéssel járt, sokszor fájt is nagyon. De szerintem a hétről hétre változó eredmény magáért beszél, és el tudja feledtetni a fájdalmat. A sínek tisztítása sem járt különösebben nagy gonddal, amikor megmostam a fogam azt is gyorsan a fogkefével megtisztítottam. A csomag amit kaptam tartalmazott egy cuki sín tartót ,egy Mini fogkefét is úgyhogy ha úton voltam sem okozott problémát az éves utáni fogmosási rutin. Összességében teljesen elégedett vagyok mind az eredménnyel mind a gördülékeny ügyintézéssel. Aki fogszabályozáson gondolkodik, de nem szeretne két hetente orvoshoz járni és évekig fogszabit hordani annak szívből ajánlom a láthatatlan fogszabályozást.

Nikolett

Smilezor 9
Molnár Nikolett beszámoló

Régóta terveztem, hogy belevágok a fogszabályozásba, de mindig halogattam, mert elriasztott a gondolat, hogy valami fémszerkezet legyen a számban. Továbbá a munkám miatt (színész) kizárólag olyan megoldás jöhetett szóba, ami diszkrét, tulajdonképpen láthatatlan, kivehető, és ami nem akadályozza a beszédemet. A Smilezor a legjobb választás, mert minden számomra lényeges szempontnak megfelel. Kényelmes, 2-3 nap után teljesen megszoktam, és már 6 hét után is látványos eredménye van. A cég munkatársai nagyon kedvesek és segítőkészek! Maximálisan elégedett vagyok mindennel, ezért szívesen és bátran ajánlom a Smilezort mindenkinek, akinek szüksége van fogszabályozásra. 🙂

Molnár Nikolett

Szigligeti Színház

Blog

Tudtad, hogy már az ókori egyiptomiak is szabályozták a fogakat?

Rövid blog sorozatunkban a fogszabályozás kialakulásának történetét és azon belül bővebben a láthatatlan fogszabályozást szeretnénk bemutatni nektek. A fogszabályozás szó hallatán sokakban az merül fel,…

A modern fogszabályozás ősapja és a láthatatlan fogszabályozás születése

A XVIII-XIX. században a fogszabályozásban számos jelentőségteljes felfedezés történt eleinte Európában később pedig az USA-ban is. Ezekben az időkben kezdek el használni sok olyan készüléket,…