Kérjük válassz milyen tartalmakat szeretnél látni!

Smilezor® – Ismerj meg minket!

Ismerj Meg Minket

Érezted már úgy, hogy a tökéletes megjelenéshez és a magabiztos, önfeledt mosolyhoz csupán egy apró részlet hiányzik? A fogszabályozáshoz vezető út sokak számára rögös és számos dilemmával van kikövezve, pedig nem csupán az esztétikum, hanem a funkcionalitás terén is jelentős változásokat érhetünk el egy rendezett fogsorral. A Smilezor® csapatával azon dolgozunk, hogy leszámoljunk a fogszabályozással kapcsolatos félelmekkel és tévhitekkel, és új szemléletet hozzunk a fogászatba. Ismerd meg a működésünket!

Kik vagyunk és mivel foglalkozunk?

A Smilezor® csapata a láthatatlan fogszabályozás mellett kötelezte el magát, és a 21. század tudásával és technológiájával felvértezve áll minden páciens fogszabályozó kezelése mögött. A célunk, hogy minden páciensünk számára esztétikus, pontos, kiszámítható és modern kezelést nyújtsunk az ország több pontján is. A fogszabályozási folyamat nálunk egységes rendszerben, azonos áron és minőségben működik, így garantáltan lerövidítjük és leegyszerűsítjük számodra a hagyományos kezelések sokszor kellemetlen és kompromisszumokkal járó procedúráját. Büszkék vagyunk rá, hogy partner orvosaink immáron 3 országban segítenek pácienseinknek a gyönyörű mosoly elérésében.

Mi az a láthatatlan fogszabályozó?

A Smilezor® láthatatlan fogszabályozó rendszer speciális, áttetsző és biokompatibilis orvosi műanyagból készül. Sínek sorozatát jelenti, amelyek lépésről lépesre (sínről sínre) a lehető legkíméletesebb módon mozgatják a fogakat a kívánt helyzetbe. A kezelési tervedet egy rendkívül pontos és hatékony fogászati szoftverrel hozzuk létre, majd pedig egy 3D nyomtató segítségével állítjuk elő magát a készüléket. A Smilezor® láthatatlan fogszabályozó kényelmes és higiénikus, a digitális tervezésnek köszönhetően pedig sokkal pontosabban és hatékonyabban működik a hagyományos fogszabályozó készülékeknél.

Hogyan történik a Smilezor® fogszabályozó kezelés?

Elsőként szükség van egy személyes konzultációra, amelynek alkalmával a fogszabályozó szakorvos eldönti, hogy megoldható-e a te eseted a Smilezor® láthatatlan fogszabályozó rendszerrel. Megkezdődik a fentebb is említett digitális tervezési folyamat, amelynek végén a fogorvos tesz egy javaslatot, hogy mely Smilezor® kezelési csomag a leghatékonyabb és a leggyorsabb számodra. Kétféle csomag elérhető nálunk: a Smilezor® esztétikai fogszabályozás és a Smilezor® komplex kezelés. Mindkét csomag magában foglalja mindkét állcsont fogszabályozását, az ingyenes konzultációt az ország bármely pontján lévő partnernél, a lenyomatvételt, a tervezési díjat, a tervek megtekintését, valamint a kezeléshez szükséges összes fogszabályozó sínt és hozzájuk tartó dobozt.

Mit tartalmaznak a Smilezor® kezelési csomagok?

A Smilezor® esztétikai csomagot azok számára fejlesztettük ki, akiknek csupán kisebb korrekciókra van szükségük – ez általában az enyhén torlódott első fogak szabályozását jelenti. Ha már régóta zavar egy apróbb szabálytalanság a fogazatodban, és nem szeretnél ragasztott fogszabályozót viselni, vagy nincs időd/lehetőséged minden hónapban kontrollvizsgálaton megjelenni, az esztétikai fogszabályozás a neked való csomag.

Ezzel szemben a Smilezor® komplex kezelést azok számára ajánljuk, akiknek a legkülönbözőbb szabálytalanságok miatt láthatatlan szabályozására van szüksége. Ez egy esztétikai és funkcionális komplex szolgáltatás, amelynek nincsen időhatára. Közepes és nagyobb frontfog torlódások, kisebb keresztharapások kezelésére kiválóan alkalmas, de összességében azt mondhatjuk, hogy az esetek jelentős része inkább ebbe a csomagba tartozik.

Miért éri meg belevágni a Smilezor® láthatatlan fogszabályozásba?

Tudjuk, milyen érzés félve mosolyogni és a kisebb-nagyobb esztétikai problémákat szégyenlősen rejtegetni. Lepd meg magad egy olyan ajándékkal, ami a gyönyörű mosoly által a magabiztosságodat is visszaadja! A Smilezor®-nál biztosítunk téged arról, hogy a teljes kezelés alatt láthatatlan marad a fogszabályozó készüléked, és egyáltalán nem fog zavarni a beszédben. Az elkészült sínek egytől egyig egyediek és a te fogaidra készítjük őket, így garantáljuk a professzionális, kényelmes és pontos szolgáltatást. A teljes kezelési időtartamra legyártott fogszabályozókat odaadjuk neked a személyes konzultációnk alkalmával, így nem kell kéthetente a rendelőnkbe járnod kontrollvizsgálatra. Nálunk nincsenek rejtett költségek, kezelés alatt hirtelen felmerülő kiadások, hiszen a szolgáltatásainkat csomagokban értékesítjük, amelyek már minden tételt magukban foglalnak.

Sikerült meggyőznünk? Szeretettel várunk budapesti vagy vidéki rendelőink valamelyikében!

CTA pin

Válaszd a hozzád legközelebbi rendelőt!

És tedd meg az első lépést a szebb mosoly ösvényén!
Térképes Kereső