Kérjük válassz milyen tartalmakat szeretnél látni!

Milyen előnyei vannak a láthatatlan fogszabályozónak?

  1. Kiszámíthatóság: A fogszabályozás megkezdése előtt meghatározható a kezelés időtartama, és a tervek megtekintéséig nem kell anyagilag elkötelezned magad.
  2. A kezelés időtartama alatt nem kell hetente-kéthetente a rendelőbe járnia. Igény esetén előre el tudjuk készíteni a fogszabályzókat a kezelés elejétől a végéig.
  3. A fogszabályzó viselőjének a komfortérzete nem romlik és magabiztos maradhat, mivel a sínek – az esztétikát szem előtt tartva – átlátszó orvosi műanyagból készülnek.
  4. Lenyűgöző eredményeket értünk el az elmúlt évek során, amit mi sem bizonyíthat jobban, mint a többszáz elégedett paciensünk.
    Bár a technikai háttér biztosított a kezelés eredményességéhez, ennek ellenére nagyon sok múlik a fogszabályzó viselőjén: amennyiben nem hordja megfelelően az eszközt, akkor lelassul a kezelés.
    A mai, modern fogszabályozási lehetőségeknek köszönhetően ritkábban kell megjelenni a rendelőben, kényelmesebb a készülék viselése, és a fogorvosi székben eltöltött idő is jelentősen lecsökken. Soha nem késő belevágni, hiszen felnőtt korban is tökéletes eredményt lehet elérni, az esztétikus készülékeknek köszönhetően pedig a kezelés észrevehetetlen.